Egor1987 15
Профиль соискателя

охват: 57161

WORKIUM закриє всіх посередників? Мені заплатили, я в ах****

Я не знаю як це назвати, але походу посередникам прийшов кінець. БЕз перебільшення. Я знав шо посередники на нас наживаються, але думав там ну гривень 500 з людини. Я був в шоці, коли дізнався що це від 4 до 10 тисяч грн за 1 людину! Ви прикіньте.... Якщо це польща то від 400-500 злотих і до 1000 якщо людина не знає мову і нічого не вміє. Я в шоці! Звідки інфа? В вересні мав їхати на роботу, звернувся в компанію яку ви всі точно чули (спеціально не буду робити рекламу їм). Вибрав вакаансію, проконсультували мене гарненько, але виїзд мав бути через 2 тижні і я випадково в тік тоці наткнувся на хлопця який розказує як забрати собі ті гроші, які за вас забирають посередники собі. Суть така: є польська нейромережа WORKIUM (вона вже доступна в Україні і для України на укр мові зразу сайт відкривається). Там всі ці вакансії є і біля кожної пише ввинагороду. І там винагороди 500 - 700 - 800 злотих... це ці гроші посередники тупо забирають собі за те шо бекоштовно підибрають нам вакансію! Це просто ппц! Слів немає. Всі би так безкоштовно працювали. Я порахував - 15 людей в місяць це 70 тис грн прибутку тупо на рівному місці, просто за те що ти пересилаєш їм вакансії з воркіум (прикіньте, на воркіум є даже кнопка копіювання - тупо все дл рекрутерів зроблено щоб не напрягались навіть виділяти і вручну копіювати). Я в фільтрів вибрав Польща, місто взяв те саме і знайшов зразу ту вакансію що мені цей посередник пропонував і прикіньте вони навіть опис не змінили. Просто все скопіювали як є на воркіум... І за що їм такі бабки? В результаті я поїхав на ту саму вакансію від воркіум. Нажав на кнопку Забронювати мене перекинуло в чат. Далі скинув фото паспорта і отримав підтвердження на дату і геть інструкцію з картинками як доїхати геть як офіс для офомрлення виглядає. По роботі все нормально, кого цікавить - розкажу детальніше де працюю і т.д. Мова зараз не про це. В результаті пройшо 14 днів, але гроші мені не прийшли. Я почекав 2 дні пишу в підтримку воркіума де мої гроші. Мені відписали що очікуємо на інфомрацію від бухглтерії роботодавця, це займе декілька днів. В результаті пройшло ще 4 дні і 550 злотих прийшли мені на баланс. P.S. Не знаю як прикріпити скрін з телефона, не бачу кнопки.

Далі я вивів на приват24 - прийшли за хвилин 30. Прикіньте, прийшло 4447 грн. Просто так...

Я радий не за тещо, що я на рівному місці заробив майже 4500 грн, а те що нарешті всі ці посередники які тупо на нас наживаються - вони пропадуть. Це їх бізнес, але тут походу їм прийшов кінець причому жосткий бо реально всі будуть їхати на ті самі вакансії напряму, і ще забирати собі ті гроші, які все життя забирали посередники. Хто не в темі і є питання - пишіть, все розкажу. Моє посилання на реєстрацю в нейромережі воркіум https://workium.pl/vacancies?i=21047

(вам не складно, а мены хороший бонус за вас капне!)! Всім мир і Україна!

BVS-Rabota еще 14

6комментарии

0репосты

Нравится
Ответ
Поделиться
Отправить
Сортировать ответы
Жека Болотов 10
Строительство - Ремонт - Архитектура
10-11-2023
+
Я Короткова 20
Домашний персонал
09-11-2023
Поздравляю з прозрінням. А раніше не думали на чому заро*#!ють гроші ті хто підбирає роботу вам "безкоштовно"? ну тепер будете знати про воркіум
boygun227 boygun227 10
IT-сфера
09-11-2023
@Юра Чумак В тому то і суть що посередникам дуже вигідно щоб про неї ніхто не знав. Якщо простими словами то це нейромережа через яку всі посередники підбирають ВАМ вакансії і через яку вас працевлашт
Показать еще

Нужен совет или есть чем поделиться?

Создайте необходимую тему и вам ответят

Создать тему

Мигранты в Великобританию

Подпишитесь на крупнейший чат с обсуждениям работодателей и условий работы в Великобритании

Популярные вопросы.

Мошенники

Германия

Мошенники LionRECRUIMENT

12-03-2025

Советы

Другие страны

За сколько лет можно заработать 1 млн $?

01-03-2026

Перевозки за границу

Польша

Wyszukaj kierowców transportowych z Chorwacji Słowenii+905363652891

21-09-2024