Артем Коваленко 66
Склад - Упаковка - Конвейер

охват: 8230

відгук для агенції PAGEWORK на оформлення документів в Швецію

Їхав працювати на склад компанії Puma в Швеції саме в Стокгольм, і, чесно кажучи, не пожалів ні на хвилину. Агенція оформила мені весь пакет документів за 350 євро а саме трудовий контракт напряму з роботодавцем, дозвіл на роботу в Швеції, реєстрацію в системі Skatteverket, отримання податкового номера, прописку, страховку та допомогу з відкриттям банківського рахунку. Усе зробили швидко і без зайвої мороки я тілько надавав потрібні дані далі оплатив та підписував. Робота цікава та не надто важка на складі пума. Займаюсь прийомом, сортування і відвантаження товару, робота на електровізку. Склад сучасний, теплий, є всі умови для комфортної роботи. Графік по 5 днів на тиждень по 10 годин, можливі додаткові години. Житло агенція також допомогла знайти за адекватну ціну живу в чистій, охайній квартирі з одним сусідом, кожен має свою кімнату, кухня та ванна спільні. До роботи їздимо службовим транспортом, що безкоштовно. Я дуже задоволений рекомендую!
Артем Коваленко еще 1

0комментарии

0репосты

Нравится
Ответ
Поделиться
Отправить

Нужен совет или есть чем поделиться?

Создайте необходимую тему и вам ответят

Создать тему

Мигранты в Великобританию

Подпишитесь на крупнейший чат с обсуждениям работодателей и условий работы в Великобритании

Популярные вопросы.

Вопросы

Швеция

как устроиться на работу в Европу без посредников?

12-03-2024

Вопросы

Швеция

Ребята,подскажите нормальные агенства без п*дарамсов ,кто нашел работу помогите . Подскажите норм агенство или прямых работодателей уже

12-03-2024

Вопросы

Швеция

chocolate Factory

17-03-2025

Советы

Швеция

Робота

12-03-2024

Советы

Швеция

Ищу Работу