Андрій Романенко 56
Склад - Упаковка - Конвейер

охват: 8400

Автомобілий завод в швеції відгук для агенції PAGEWORK

Мене звати Андрій, мені 37 років, з Волині. Поїхав працювати у Швецію на автомобільний завод через агенцію пейдж ворк. Агенція за 350 євро зробила мені всі документи оформили дозвіл на роботу, податковий номер з дерективою, страховку, прописку і навіть допомогли відкрити рахунок у банку. платив на український реквізит по офіційному документу на сплату через касу банку тому не переживав. Робота на заводі прикольна займаюсь складанням деталей та перевіркою готових авто. Цехи чисті, сучасне обладнання, колектив привітний, багато українців навіть куратори розмовляють по російські і українські щоб нас стажувати. На заводі є столова тому дуже зручно на обідніх перервах. Живу в гарній квартирі разом з одним хлопцем, у кожного своя кімната, є інтернет, пральна машина, кухня. До роботи возить службовий автобус, тож проблем з добиранням немає. Все організовано від і до, задоволений, що обрав саме цю агенцію.
Navruz xusanov еще 2

0комментарии

0репосты

Нравится
Ответ
Поделиться
Отправить

Нужен совет или есть чем поделиться?

Создайте необходимую тему и вам ответят

Создать тему

Мигранты в Великобританию

Подпишитесь на крупнейший чат с обсуждениям работодателей и условий работы в Великобритании

Популярные вопросы.

Вопросы

Швеция

как устроиться на работу в Европу без посредников?

12-03-2024

Вопросы

Швеция

Ребята,подскажите нормальные агенства без п*дарамсов ,кто нашел работу помогите . Подскажите норм агенство или прямых работодателей уже

12-03-2024

Вопросы

Швеция

chocolate Factory

17-03-2025

Советы

Швеция

Робота

12-03-2024

Советы

Швеция

Ищу Работу