охват: 30695

Як знайти роботу інструктором фітнесу в Порту з базовою португальською?

Живу у Порту трохи більше року, маю понад 3 роки досвіду як фітнес-тренерка, у Португалії працюю офіційно. Рівень португальської у мене поки базовий, більшість клієнтів — місцеві та українці. Чи реально знайти іншу роботу інструктором у спортзалі або студії з таким знанням мови? Якщо хтось уже проходив схожу адаптацію в Порту, буду вдячна за досвід або контакти клубів, які беруть з мінімальною мовою.
0

12комментарии

0репосты

Нравится
Ответ
Поделиться
Отправить
Сортировать ответы
Ihor Romanenko 156
Криптовалюты
17-07-2026
У знайомої схожа ситуація була минулого літа — вона спочатку не отримала роботу в одному клубі через недостатню португальську, але їй порадили пройти онлайн-курси на платформі Udemy, що дало невеликий
Kateryna Melnyk 160
Удаленная работа
15-07-2026
Живу у Лісабоні, але інформація може бути корисною. Моя подруга працює в спортивному клубі, починала з мінімальною португальською, але мала сертифікат з англійської (IELTS). Їй допоміг профіль на Link
16-07-2026
Катерино, дуже дякую за ідею з групами у LinkedIn і про подругу — спробую й цей шлях.
Ахмед Доган 2K
Профиль соискателя
15-07-2026
Мої друзі радили звертати увагу на великі фітнес-мережі, тому що там імовірність взяти з базовою мовою вища.
Показать еще

Нужен совет или есть чем поделиться?

Создайте необходимую тему и вам ответят

Создать тему

Мигранты в Великобританию

Подпишитесь на крупнейший чат с обсуждениям работодателей и условий работы в Великобритании