Daria Bilous 173
Моряки - Круизные лайнеры - Судостроение

охват: 14256

Жіночі вакансії на круїзних лайнерах: хто знаходив без досвіду в морі?

Я вже 7 місяців працюю стюардесою на круїзному лайнері, але зустріла багато дівчат, які шукали роботу тут без попереднього морського досвіду. Хочу запитати: чи реально знайти вакансії для жінок на круїзах тим, хто ще не працював у морі й має лише базову англійську? Особливо цікавлять історії тих, хто знайшов роботу напряму чи через великі сайти на кшталт Indeed або Crew Life at Sea. Які були складнощі на етапі співбесіди або з легалізацією?
0

11комментарии

0репосты

Нравится
Ответ
Поделиться
Отправить
Сортировать ответы
Lyubomyr Bilous 193
Спорт
17-09-2026
У мого знайомого сестра влаштувалась стюардесою на круїз через Indeed буквально за місяць. Вона мала базову англійську, але виділилася мотивацією під час співбесіди. Документи для легалізації допомага
17-09-2026
Все залежить від того, яку саме позицію шукаєте та наскільки швидко готові вчити англійську. У знайомих хтось проходив навіть із мінімальним досвідом, але тільки на найнижчі позиції.
Valeria Koval 173
Строительство - Ремонт - Архитектура
16-09-2026
Я не погоджуюся, що без досвіду реально швидко потрапити на лайнер навіть на найпростішу позицію. Дівчина з мого кола пробувала через Indeed і Crew Life at Sea, і жодної відповіді не отримала майже за
Daria Bilous 173
Моряки - Круизные лайнеры - Судостроение
18-09-2026
Валеріє, твій досвід якраз підтверджує мої сумніви щодо реальних шансів потрапити без паперів, я також часто отримувала автоматичні відписки або пропозиції курсів за гроші. Чула, що деякі агентства пр
Показать еще

Нужен совет или есть чем поделиться?

Создайте необходимую тему и вам ответят

Создать тему

Мигранты в Великобританию

Подпишитесь на крупнейший чат с обсуждениям работодателей и условий работы в Великобритании