охват: 23541

Робіть візу на 10 років в Канаду поки можливо!

Нас часто запитують - кому ідеально підходить программа по відкриттю візи та роботі в Канаді?

Ця програма є єдиним та найбільш оптимальним варіантом для тих, хто не може наразі виїхати з України, проте у майбутньому розглядає таку можливість❗️

Пояснимо більш детальніше. ⬇️

1️⃣ Для подачі заявки немає необхідності бути поза межами України.

2️⃣ Біометричні дані можна здати у візовому центрі Львова. Так, наразі там є певний дефіцит дат вже, навіть, на вересень, проте вони є, час від часу візовий центр видає нові дати.

3️⃣ Після отримання погодження по електронній візі не потрібно чекати поки пройде 6 місяців (термін, що надається для одноразового в'їзду в Канаду), а потрібно одразу ж надіслати поштою свій закордонний паспорт до візового центру в ЄС для фізичної вклейки візи, яка буде діяти до кінця терміну дії Вашого закордонного паспорту та буде з багато-разовим в'їздом.

❗️Таким чином подавшись на візу Канади Ви зможете отримати її не виїджаючи з України та зможете у майбутньому полетіти до Канади напротязі усього терміну дії візи, а не лише 6 міс. з моменту отримання електронної візи ❗️

Віза діє на весь термін, що діє ваш закордонний паспорт - максимум 10 років!!!

0комментарии

0репосты

Нравится
Ответ
Поделиться
Отправить

Нужен совет или есть чем поделиться?

Создайте необходимую тему и вам ответят

Создать тему

Мигранты в Великобританию

Подпишитесь на крупнейший чат с обсуждениям работодателей и условий работы в Великобритании

Популярные вопросы.

Вопросы

Канада

Ищу работу в Канаде в стройке

21-08-2025

Вопросы

Канада

I want to make a new brand in Canada, it will be a new food brand in the world. Which entrepreneur will help me?

12-03-2024

Вопросы

Канада

здравствуйте меня зовут джавохир мне 25 лет Я живу в Узбекистане Я хочу работу Европа

21-12-2025

Советы

Канада

Я хочу работать Канада

12-03-2024

Вопросы

Канада

Иммиграция в Канаду

15-10-2024