Аліна Тарасенко 103
Склад - Пакування - Конвеєр

охоплення: 12478

відгук для агенції pagework на роботу в швеції

Поїхала в Швецію, в Стокгольм, працювати на склад Adidas. Перед виїздом агенція оформила всі документи за 230 євро зробили дозвіл на роботу, прописку, персональний номер і страховку. Все підготували швидко і без зайвої мороки, я тільки приїхала і відразу змогла приступити до роботи. На складі робота не важка пакуємо, сортуємо, допомагаємо з відправкою товарів. Умови нормальні, все організовано, колектив дружній. Дуже подобається, що є чіткий графік і зрозумілі обов’язки. Живу в хорошому житлі, кімната окрема і все необхідне є кухня, душ, інтернет. До роботи недалеко, зручно добиратися.
Я задоволена, що обрала саме цю агенцію, бо все зробили надійно, документи справжні і проблем з працею чи житлом не виникло. Прикріпляю відео-відгук який зробила для агенції і можу сміло рекомендувати
PAGEWORK - Європейська Агенція ще 4

0коментарі

0репости

Подобається
Ответ
Поділитися
Надіслати

Потрібна порада або є чим поділитися?

Створіть необхідну тему і вам дадуть відповідь

Створити тему

Мигранты в Великобританию

Подпишитесь на крупнейший чат с обсуждениям работодателей и условий работы в Великобритании

Популярні питання.

Питання

Швеція

как устроиться на работу в Европу без посредников?

12-03-2024

Питання

Швеція

Ребята,подскажите нормальные агенства без п*дарамсов ,кто нашел работу помогите . Подскажите норм агенство или прямых работодателей уже

12-03-2024

Питання

Швеція

chocolate Factory

17-03-2025

Поради

Швеція

Робота

12-03-2024

Поради

Швеція

Ищу Работу