Ахмед Доган 2K
Профиль соискателя

охват: 21986

Який досвід з міграційними послугами для подовження робочої карти у Братиславі?

Працюю штукатуром на будівництві у Братиславі вже близько півроку, але скоро треба подовжувати робочу карту. Є знайомі, які радили звертатись до міграційних посередників чи фірм для полегшення процедури. Цікавить, хто реально користувався такими послугами саме в Словаччині та які були результати – чи варто платити, чи можна самому впоратись? Буду вдячний за реальні історії, імена компаній чи контактних осіб та загальні поради по цьому питанню.
0

13комментарии

0репосты

Нравится
Ответ
Поделиться
Отправить
Сортировать ответы
Ihor Romanenko 156
Криптовалюты
23-08-2026
Я особисто знайомий з тим, що часто посередники просто дублюють офіційні інструкції і беруть гроші за банальні речі. Пару знайомих жалкували, що не спробували самі – багато інформації є на сайтах Minv
Daria Bilous 173
Моряки - Круизные лайнеры - Судостроение
24-08-2026
Ігорю, погоджуюсь з тобою, що часто платиш посередникам за те, що реально можна зробити самому, особливо якщо маєш терпіння і трохи часу. Але додам, що іноді критичним буває саме знання місцевої бюрок
Інна Орлик 156
Рестораны - кафе
23-08-2026
Друзі, які подавали на подовження дозволу, радили звертатись до офіційних міграційних центрів, а не приватних фірм. Часто інформацію можна знайти на державних сайтах і це дешевше, хоча трохи довше. Як
Valeria Koval 173
Строительство - Ремонт - Архитектура
22-08-2026
Я теж збиралася звертатись до посередників, але після спілкування з іншими працівниками на будівництві виявилось, що більшість робила все самостійно через клієнтський портал Minv.sk. Одна колега оформ
Показать еще

Нужен совет или есть чем поделиться?

Создайте необходимую тему и вам ответят

Создать тему

Мигранты в Великобританию

Подпишитесь на крупнейший чат с обсуждениям работодателей и условий работы в Великобритании