Інна Орлик 156
Рестораны - кафе

охват: 11805

Хто навчався на вечірніх курсах литовської у Вільнюсі для дорослих і реально заговорив?

Живу у Вільнюсі пів року, працюю офіціанткою і литовська для роботи мені дуже потрібна. Друзі радять вечірні курси при школах для дорослих, але не знаю, чи є реальний результат від них. Може хтось тут проходив такі заняття у Вільнюсі? Цікавить, чи реально після них почати спілкуватися і які школи ви радите.
0

12комментарии

0репосты

Нравится
Ответ
Поделиться
Отправить
Сортировать ответы
Ахмед Доган 2K
Профиль соискателя
18-09-2026
Я чув від знайомих, що після вечірніх курсів результат буває не такий швидкий, як обіцяють. Багато хто залишився на тому ж рівні, бо не вистачало розмовної практики.
Makar Panchenko 143
Спорт
17-09-2026
У знайомої був досвід вечірніх курсів при Vilnius Language School, вона ходила двічі на тиждень після роботи. Викладач робив акцент не на граматиці, а на живому спілкуванні — вправи були у формі діало
Kateryna Melnyk 160
Удаленная работа
16-09-2026
У моєї знайомої досвід вечірніх курсів у Вільнюсі виявився непоганим, але реально багато залежить від того, чи ти працюєш у сфері, де треба щодня практикувати литовську. Наприклад, якщо робота англомо
17-09-2026
Катерино, згодна з твоєю думкою щодо практики в реальному житті. У моєї знайомої результат справді був помітний лише коли вона почала працювати з місцевими і мала змогу постійно тренуватися у спілкува
Показать еще

Нужен совет или есть чем поделиться?

Создайте необходимую тему и вам ответят

Создать тему

Мигранты в Великобританию

Подпишитесь на крупнейший чат с обсуждениям работодателей и условий работы в Великобритании