AW Work Polska відгуки

AW Work Polska
AW Work Polska
Агентство
Польша
1.68

на layboard с 24.09.2020

Осторожно, компания в черном списке
Написати
Залишити відгук
Оцінка:
Сортування по:
Андрей
Працювали в цьому році з цієї фірми на Bedronki,після проходження карантину 10-ть днів,нас водій відвіз на працю в м.Тарново Подгурне.Поселили нас в хостелі по вул.23 Pazdzernika,проживали в кімнаті з 4-ма особами,за мешкання платили 400zl.До праці ходили пішки 15-ть хвилин, на роботі відношення було жахливе,так само і на мешкані не було спокою,п'янство,бійки.Працювали ми з трудом на протязі двух тижнів,після чого написали заяву на звільнення по умові зліценія 03.09.2021.Нам куратор Дарья пообіцяла гарні умови і магазин з адекватним персоналом,якщо ми залишемося далі працювати,ми погодилися переїхати і 06.09.2021 на сводій забрав з хостелу до міста Свідниця,і тут з нами трапилася халепа ми попадаємо в аварію на мікроавтобусі о 12-й ночі,пригоди тривали до наступного дня,потрапили ми в Свідницю на евакуаторі о 15-й годині,поселили нас в пана Тадеуша,в татка любого директора фірми.Після чого нас відвезли 10.09.2021,в м.Jedrzychowice,і поселили нас хостелі (Mormo Custom,Boleslawiecka 14) з гіршими умовами проживання,брудно,так само по вихідним влаштовували хохли п'янство.До праці ходили пішки 25-ть хвилин,Biedronka N7134,ul.Jedrzychowice 125A.Витримали ми 11-ть днів,бо так само не можна було працювати спокійно без нервів.
Нас ошукали,мене і маму,не виплатили нам за години праці,а це 2000zl.
Якщо Вас ошукали Ви можете написати скаргу в Інспекцію праці!
Заходимо на сайт Інспекції Праці в Польщі (www.pip.gov.pl). Вибираємо розділ e-skarga і конкретний регіон. Підрозділи Інспекції праці є в кожному великому місті Польщі. Заповнюємо форму. Зверніть увагу, що формуляр заяви, доступний тільки польською та англійською мовами. Отже, і заповнювати форму необхідно або польською або англійською.
І, нарешті, слід написати саме звернення. Наводимо приблизний текст польською: «Składam skargę na mojego pracodawcę, Firmę XXX sp z o.o. W firmie tej nie przestrzega się przepisów prawa pracy w zakresie wypłaty wynagrodzenia. Wykonywałem pracę w Firmie XXX zgodnie z umową o dzieło, według której miałem otrzymać wypłatę wynagrodzenia do dnia 01.02.2018. Pomimo tego nie otrzymałem wynagrodzenia».
https://wroclaw.pip.gov.pl/pl/formularz/158
Wojciech
Witam. Jacy wszyscy jesteście żałośni. Tylko agencja jest zawsze winna i najgorsza, bo daje prace i wymaga. Jeżeli jesteście tacy niezadowoleni to po co przyjeżdżacie tutaj?? Otwórzcie sobie własne firmy najlepiej nie wprowadzajcie żadnych zasad, dajcie sobie wejść pracownką na głowę i bądźcie szczęśliwi. Każdy z nas pracuje wobec jasno określonych zasadach , jeżeli komuś zasady się nie podobają trudno nikt nikogo do pracy nie zmusza
Виталий Антонюк
Так ці люди пишуть правду вони працювали в цій ебанутій фірмі це був Андрій і його мама Олена і дійсно у них на мешканні була п‘янка там працювали такі собі Інна Дмитрик і Віктор її співмешканець,Андрій якщо Ви читанте мій допис то скажу так вигнали як собак ту пару вони були злодіями,а іще напишіть до поліції про aw work,але ми же Вам казали тікайте бо то *#!ня а не фірма
Oksana
Працювали мы з чоловіком на роботі від цієї фірми. Куратор у нас була Руслана, дуже хороша людина. Якщо прийдеця вам їхати на роботу від цієї фірми рекомендую і бажано щоб куратором була саме Руслана.
Dark
Можно пожалуйста номер телефона Русланы ?
Оксана
Самое ужасное отношение у этих координаторов кинули более 200те человек
Вячеслав
Не ведитесь кидают людей. Меня кинули на три тысячи злотых. ОЧЕНЬ НЕ СОВЕТУЮ!!!!!!!
Виктор
Здравствуйте Вячеслав ! Можете более подробно ? Саму ситуацию и сколько вы у них проработали времени. Планирлвал через них устроиться в бедренку в сентябре..
Daryna
Самая ужасная фирмочка! НЕ СОВЕТУЮ
Если хотите чтобы вас обманывали на каждом шагу, угрожали выселить наночь глядя, жить, где батареи холодные - то это то агентство
Когда тебе грозят, что переселят куда и когда они будут решать, а ты мол здесь никто и прав нет, а будешь выделываться, так сейчас поселим кучу грузинов, где стоит один диван в комнате это жесть, и не просто грузинов, а мужиков или просто иди на улицу, не важно что ночь, их это не волнует. По всем вопросам ответ один, Я НЕ ЗНАЮ. УЖАСНАЯ ФИРМА И ЛЮДИ
Дарина
Итог всему: работа 8ч иногда 10ж жильё не стоит тех денег, что высчитывают, довольно до работы в несколько заездов, а если ты попадаешь в первый то ждёшь на улице, потому что координатор Саша ничего не может решить и вообще, если к нему обратиться, то ответ один не знаю, не могу, ничего не могу сделать. Если хотите сплошной обман где работники этой фирмы Руслана и Даша обманут и глазом не моргнул, не интересуются что вдействительности за работа, то это то агентство!! А Саша работает не координатором, а стукачем(( так что имейте ввиду, все доложить директору это его фишка А пообщавшись с людьми, ранее у них работают, то пон в какой ты ж*пе. Их ты не интересует. Даже можно прийти с работы и чуть ли не ночевать на улице, так как Саша не позаботился выдать людям ключ от входной двери НЕ СОВЕТУЮ
Людмила
Да, действительно самое ужасное отношение у этих координаторов, меня тоже кинули на 1500 злотых, не ведитесь. Читайте отзывы на Фейсбуке.
Каролина
Никогда не связывайтесь с этой фирмой полное дерьмо. Кидают на зп. Основная вакансия Бедренка вдоль немецкой границы. Офис в свидница. Никогда с ними не связывайтесь!!!!!!
Валерий
Кидают на деньги. Очень жаль, что есть агенции в которых работают аферисты и манипуляторы. Кауцию в размере 200 злотых не вернули. Нашли причину, которая не относится к данному возврату...
Oksana
6 минут назадНОВОЕ
Ужасное агентство не кому его не посоветую,просто безответственные рекрутера, особенно не связывайтесь с Русланом,она тормоз,не отвечает на звонки и смс,обещает вакансии и вы ждёте в ожидании хоть одного ответа на ваш вопрос!!!?Просьба руководство не держать на работе человека который не справляется со своей работой
Светлана Антонюк
Руслана сіденко тварь недоношена поверни людям гроші важко зароблені,ти на тварину не схожа куриця безмозгла
Dmitrii
Данная фирма практически не отличается от других, есть свои трудности с рабочими часами, с рабочими местами как и везде. Директору данной фирмы , как я понимаю, не хватает злотых и он всякими способами будет срезать, штрафовать вас и все договоренности по началу работы ничего не стоят для него, забывает о сказанному...
Пусть будет анонимус
Жаль, что нельзя кидать скрины. Попали с другом на вакансии Бедренки в город Дембно. С офиса в Свиднице ехали целые 12 часов (втыкали там и прочее). В вакансии писали 216-300 часов, ну ожидали 240 в среднем, но оказалось 216 это максимум (по 18.3 я бы не жаловался, но платили по 14.78). Мы сказали, нам ответил координатор, что минимум по договору есть вот и за*бись. Ну зарплату выплачивали, как я понял нам повезло вообще. Думаем ехать ещё раз (ну не через это агенство), но еб*ную "сан. книжку" не дают, прошу уже около двух месяцев, а есть она или нет х*й знает. Жилье вроде норм, хозяйка адекватная была (хостел), но 400 очень дорого за это. Если до 26 лет, то максимум зп - 2800, после - 2500. Думайте сами, но пох*истическое отношение от координатора обеспечено
Анна
Руслана шахрайка!!!! При влаштуванні на роботу обіцяла одні умови ( є скоан перепису), коли отримала з/п мовить мені та "курва" те що в переписці неправильно, я вам по телефону казала інше... Це просто казус...півтора року в Польщі і перший "кидок"... Люди прошу не ведуться, ні на агенство, ні на ту шахрайку!!!
Ольга
Жахлива агенція!Не ведіться!Дурять людей,не доплачують гроші.Нікому не рекомендую
Максим
Кидалово, тікайте з цеї фірми намахують
Анна
Я працювала на цій фірмі близько трьох років вирішила податись на вуєвуду разом зі своїм хлопцем це нам коштувало 1600 злотих обіцяли очікувати 4 міс максимум 6!!! Подались 17 вересня 2020 року зараз вже майже травень 2022!!!
Ніяких документів ми не отримали кошти не повертають ошукують!!
Кажуть щоб самі зв’язувались з адвокатом!!!
Я не розумію за що беруть такі кошти і ніякої відповідальності не несуть
Писати потрібно самому і вимагати або документи або свої ж кошти !!
Працівникам не до тебе вгазалі!!
Невідповідальна фірма!!!
Не рекомендую люди там не компетентні (не всі є і хороші працівники)але мало!
Я написала нещодавно знову стосовно документів на що мені відповіли що я вже не є їхнім працівником і щоб я їм не писала!!!Ошукали на кошти і все!
І я наділі буду їхнім працівником якщо вони такі не відповідальні ми б повернулись назад на цю Фірму але не повернемось вже ніколи!!!
Із-за їхньої відповідальність до своїх працівників!!Фірма на сайті в чорному списку це вже говорить про те що люди там не професійні аби лиш нажитись!
Буду звертатись далі щоб вирішити це питання і повернути свої кошти!!
Можна писати далі і далі але не бачу в цьому сенсу якщо все так зрозуміло що фірма не відповідальна!
Не рекондую зв’язуватись з цією фірмою!!!!!!!!!!!
Сергей
Это твари!!!! Бегите от них и чем быстрее тем лучше!!!! где пишут агентства Work там разводняк!!!!Не ведитесь!!!!
Ana
Одна з найгірших агенцій. Координатор Ірина - найнеадекватніша жінка, котра вважає, що тикати, кричати і посилати на**й - норма. Ніякої домоги, координатори безтолкові люди, яким ні за що платят. Грубе відношення як зі сторони директора, так і зі сторони координаторів. Будьте готові, що вас просто кинуть на гроші, без жодних пояснень. В конторі вважається нормою не доплачувати та нічого не поясняти.
Житло ніхто не надає, координатори ніякою інформацією не володіють і посилають до директора, директор посилає до координатора. Тому рекомендую шукати варіанти покраще, ніж це. Агенція не коштує ні вашого часу, ні нервів. Українці, які вирвались з в’язниці, судячи з говору пані Ірини, готові здирати з вас великі штрафи, грубити та посилати. Якщо хочете гострих відчуттів, то цирк шапіто aw work polska вітає вас!)
Наталія
Не робота а ад, умови просто без слів що відношення, що і робота, гроші завжди не додають, завод відправляє а вони ідуть на агенцію по карманам Руслана Сіденко дуже поганий роботодавець, не зв'язуйтесь
Инкогнито
Боже ужасное отношение к людям , у нас девушке стало плохо на предприятии так даже не приехал водитель по имени Влад , а жена его агент Руслана вовсе человек очень сложный не отвечает на звонки и отношение к фирмы довольно скотское , такое ощущение что только они люди и все агент Даша тоже тот ещё персонаж , если у вас есть другие варианты работы то люди просто бегите . Нас устроили на завод is polska так люди потоком бегут оттуда потому что завод плохой и отношение там такое же что у фирмы отношение говно не рекомендую
Дима
Працював через цю агенцію на Бедрьонкі . Контракту дотримуються. Все виплатили як і було обіцяно. Житло надали пристойне. Всім задоволений
Окреме дякую координатору Руслані
Компанія займається працевлаштуванням людей на території Польщі. Всі вакансії з офіційним оформленням. Umowa zlecenia i Umowa o prace.
☎: +48796389126 ✉: [email protected]
1 5 1.68 22
Працювали в цьому році з цієї фірми на Bedronki,після проходження карантину 10-ть днів,нас водій відвіз на працю в м.Тарново Подгурне.Поселили нас в хостелі по вул.23 Pazdzernika,проживали в кімнаті з 4-ма особами,за мешкання платили 400zl.До праці ходили пішки 15-ть хвилин, на роботі відношення було жахливе,так само і на мешкані не було спокою,пянство,бійки.Працювали ми з трудом на протязі двух тижнів,після чого написали заяву на звільнення по умові зліценія 03.09.2021.Нам куратор Дарья пообіцяла гарні умови і магазин з адекватним персоналом,якщо ми залишемося далі працювати,ми погодилися переїхати і 06.09.2021 на сводій забрав з хостелу до міста Свідниця,і тут з нами трапилася халепа ми попадаємо в аварію на мікроавтобусі о 12-й ночі,пригоди тривали до наступного дня,потрапили ми в Свідницю на евакуаторі о 15-й годині,поселили нас в пана Тадеуша,в татка любого директора фірми.Після чого нас відвезли 10.09.2021,в м.Jedrzychowice,і поселили нас хостелі (Mormo Custom,Boleslawiecka 14) з гіршими умовами проживання,брудно,так само по вихідним влаштовували хохли пянство.До праці ходили пішки 25-ть хвилин,Biedronka N7134,ul.Jedrzychowice 125A.Витримали ми 11-ть днів,бо так само не можна було працювати спокійно без нервів. Нас ошукали,мене і маму,не виплатили нам за години праці,а це 2000zl. Якщо Вас ошукали Ви можете написати скаргу в Інспекцію праці! Заходимо на сайт Інспекції Праці в Польщі (www.pip.gov.pl). Вибираємо розділ e-skarga і конкретний регіон. Підрозділи Інспекції праці є в кожному великому місті Польщі. Заповнюємо форму. Зверніть увагу, що формуляр заяви, доступний тільки польською та англійською мовами. Отже, і заповнювати форму необхідно або польською або англійською. І, нарешті, слід написати саме звернення. Наводимо приблизний текст польською: «Składam skargę na mojego pracodawcę, Firmę XXX sp z o.o. W firmie tej nie przestrzega się przepisów prawa pracy w zakresie wypłaty wynagrodzenia. Wykonywałem pracę w Firmie XXX zgodnie z umową o dzieło, według której miałem otrzymać wypłatę wynagrodzenia do dnia 01.02.2018. Pomimo tego nie otrzymałem wynagrodzenia». https:wroclaw.pip.gov.plplformularz158
Працювали мы з чоловіком на роботі від цієї фірми. Куратор у нас була Руслана, дуже хороша людина. Якщо прийдеця вам їхати на роботу від цієї фірми рекомендую і бажано щоб куратором була саме Руслана.
Не ведитесь кидают людей. Меня кинули на три тысячи злотых. ОЧЕНЬ НЕ СОВЕТУЮ!!!!!!!
Самая ужасная фирмочка! НЕ СОВЕТУЮ Если хотите чтобы вас обманывали на каждом шагу, угрожали выселить наночь глядя, жить, где батареи холодные - то это то агентство Когда тебе грозят, что переселят куда и когда они будут решать, а ты мол здесь никто и прав нет, а будешь выделываться, так сейчас поселим кучу грузинов, где стоит один диван в комнате это жесть, и не просто грузинов, а мужиков или просто иди на улицу, не важно что ночь, их это не волнует. По всем вопросам ответ один, Я НЕ ЗНАЮ. УЖАСНАЯ ФИРМА И ЛЮДИ
Да, действительно самое ужасное отношение у этих координаторов, меня тоже кинули на 1500 злотых, не ведитесь. Читайте отзывы на Фейсбуке.
Никогда не связывайтесь с этой фирмой полное дерьмо. Кидают на зп. Основная вакансия Бедренка вдоль немецкой границы. Офис в свидница. Никогда с ними не связывайтесь!!!!!!
Кидают на деньги. Очень жаль, что есть агенции в которых работают аферисты и манипуляторы. Кауцию в размере 200 злотых не вернули. Нашли причину, которая не относится к данному возврату...
6 минут назадНОВОЕ Ужасное агентство не кому его не посоветую,просто безответственные рекрутера, особенно не связывайтесь с Русланом,она тормоз,не отвечает на звонки и смс,обещает вакансии и вы ждёте в ожидании хоть одного ответа на ваш вопрос!!!?Просьба руководство не держать на работе человека который не справляется со своей работой
Руслана сіденко тварь недоношена поверни людям гроші важко зароблені,ти на тварину не схожа куриця безмозгла
Данная фирма практически не отличается от других, есть свои трудности с рабочими часами, с рабочими местами как и везде. Директору данной фирмы , как я понимаю, не хватает злотых и он всякими способами будет срезать, штрафовать вас и все договоренности по началу работы ничего не стоят для него, забывает о сказанному...
Жаль, что нельзя кидать скрины. Попали с другом на вакансии Бедренки в город Дембно. С офиса в Свиднице ехали целые 12 часов (втыкали там и прочее). В вакансии писали 216-300 часов, ну ожидали 240 в среднем, но оказалось 216 это максимум (по 18.3 я бы не жаловался, но платили по 14.78). Мы сказали, нам ответил координатор, что минимум по договору есть вот и за*бись. Ну зарплату выплачивали, как я понял нам повезло вообще. Думаем ехать ещё раз (ну не через это агенство), но еб*ную сан. книжку не дают, прошу уже около двух месяцев, а есть она или нет х*й знает. Жилье вроде норм, хозяйка адекватная была (хостел), но 400 очень дорого за это. Если до 26 лет, то максимум зп - 2800, после - 2500. Думайте сами, но пох*истическое отношение от координатора обеспечено
Руслана шахрайка!!!! При влаштуванні на роботу обіцяла одні умови ( є скоан перепису), коли отримала зп мовить мені та курва те що в переписці неправильно, я вам по телефону казала інше... Це просто казус...півтора року в Польщі і перший кидок... Люди прошу не ведуться, ні на агенство, ні на ту шахрайку!!!
Жахлива агенція!Не ведіться!Дурять людей,не доплачують гроші.Нікому не рекомендую
Кидалово, тікайте з цеї фірми намахують
Я працювала на цій фірмі близько трьох років вирішила податись на вуєвуду разом зі своїм хлопцем це нам коштувало 1600 злотих обіцяли очікувати 4 міс максимум 6!!! Подались 17 вересня 2020 року зараз вже майже травень 2022!!! Ніяких документів ми не отримали кошти не повертають ошукують!! Кажуть щоб самі зв’язувались з адвокатом!!! Я не розумію за що беруть такі кошти і ніякої відповідальності не несуть Писати потрібно самому і вимагати або документи або свої ж кошти !! Працівникам не до тебе вгазалі!! Невідповідальна фірма!!! Не рекомендую люди там не компетентні (не всі є і хороші працівники)але мало! Я написала нещодавно знову стосовно документів на що мені відповіли що я вже не є їхнім працівником і щоб я їм не писала!!!Ошукали на кошти і все! І я наділі буду їхнім працівником якщо вони такі не відповідальні ми б повернулись назад на цю Фірму але не повернемось вже ніколи!!! Із-за їхньої відповідальність до своїх працівників!!Фірма на сайті в чорному списку це вже говорить про те що люди там не професійні аби лиш нажитись! Буду звертатись далі щоб вирішити це питання і повернути свої кошти!! Можна писати далі і далі але не бачу в цьому сенсу якщо все так зрозуміло що фірма не відповідальна! Не рекондую зв’язуватись з цією фірмою!!!!!!!!!!!
Это твари!!!! Бегите от них и чем быстрее тем лучше!!!! где пишут агентства Work там разводняк!!!!Не ведитесь!!!!
Одна з найгірших агенцій. Координатор Ірина - найнеадекватніша жінка, котра вважає, що тикати, кричати і посилати на**й - норма. Ніякої домоги, координатори безтолкові люди, яким ні за що платят. Грубе відношення як зі сторони директора, так і зі сторони координаторів. Будьте готові, що вас просто кинуть на гроші, без жодних пояснень. В конторі вважається нормою не доплачувати та нічого не поясняти. Житло ніхто не надає, координатори ніякою інформацією не володіють і посилають до директора, директор посилає до координатора. Тому рекомендую шукати варіанти покраще, ніж це. Агенція не коштує ні вашого часу, ні нервів. Українці, які вирвались з в’язниці, судячи з говору пані Ірини, готові здирати з вас великі штрафи, грубити та посилати. Якщо хочете гострих відчуттів, то цирк шапіто aw work polska вітає вас!)
Не робота а ад, умови просто без слів що відношення, що і робота, гроші завжди не додають, завод відправляє а вони ідуть на агенцію по карманам Руслана Сіденко дуже поганий роботодавець, не звязуйтесь
Боже ужасное отношение к людям , у нас девушке стало плохо на предприятии так даже не приехал водитель по имени Влад , а жена его агент Руслана вовсе человек очень сложный не отвечает на звонки и отношение к фирмы довольно скотское , такое ощущение что только они люди и все агент Даша тоже тот ещё персонаж , если у вас есть другие варианты работы то люди просто бегите . Нас устроили на завод is polska так люди потоком бегут оттуда потому что завод плохой и отношение там такое же что у фирмы отношение говно не рекомендую
Працював через цю агенцію на Бедрьонкі . Контракту дотримуються. Все виплатили як і було обіцяно. Житло надали пристойне. Всім задоволений Окреме дякую координатору Руслані