ФОП Боднар Дмитро Ігорович відгуки

ФОП Боднар Дмитро Ігорович
ФОП Боднар Дмитро Ігорович
Приватна особа
Украина
2.63

на layboard с 19.10.2020

Написати
Залишити відгук
Оцінка:
Сортування по:
Vitalii Prynts
Не фірма а лохотрон
Я не є конкурентом нікому, і відгук мій незаказний ніким
Дімон як ви так лоханулись
відсилали на завод "Rozenberger" в Німеччину місто Аахен а оказується в цьому місті такого заводу немає
Не раджу
Добрий день
У нас нічого не має у місті Ахен. Мені здається ви помилились. Хлопці я не винен в тому, що люди їдуть, а ви ні, із-за свого відношення. Я відмовився вас забирати на роботу, із-за Вашої неадекватно ї поведінки. Тепер ви пишите відгуки погані, типу назло компанії? - що і потребувало доказати =) Пишіть скільки вам влізе. Бажаю успіхів у пошуці роботи.
Vitalii Prynts
А тепер щоб всі розуміли де Дмитро проколовся ось мій номер телефону +380680558550 маю скрін переписки з вайбера де він мені писав про це
Добрий день
Віталій, бажаю успіхів у вашій роботі. Мені все одно, що Ви робите. Чим би дитя не тішилось. Я більше не буду відповідати на ваші безглузді коментарі, тільки із-за того, що не захотів вас вдох неадекватний приймати на роботу до нормальних людей!
еще (+1)
Константин
Развод!!! Заплатили 3000грн за вакансию. Девушка по имени Анна скинула на вайбер описание вакансии, фото и условия работы. Предоставила реквизиты для оплаты. Выбор пал на Венгрию на город Ясфенсарум на завод Шангин. отличная зарплата, сидячая работа по сбору кабелей,это для женщин и сбор этих кабелей по коробкам и доставка на палету это для мужчин. Пары живут по двое. По итогу враньем оказалось абсолютно все. Вы живёте 2 на 2 с какой-то ещё семейной парой, в маленькой комнате. Грязь страшная в доме, где живёт ещё минимум человек 15-20. Про общее состояние ванной и кухни вообще молчу. Сами понимаете, как это выглядит после 20 человек в доме. Работа тоже оказалось совсем не такой. Стоячий процесс. Проверка брака на каких то металлических коробочка. Под ультрафиолетом. Спросили у ребят , что там работали, говорят зрение убивается. Многие уезжают сразу или через неделю. Парни в горячем цеху формуют какой-то металл и ещё какая то мойка, мы так и не поняли что это. Дмитрий, которому скинули деньги за вакансию, сказал ч то он ничего не знает, и матом объяснил, что нужно быть благодарным и за такую работу!! Ни в коем случае не скидывайте деньги и не едьте через этого человека за границу!! Уехали в тот же день, что и приехали. Потратили кучу денег, наслушались вранья по телефону, ещё и мы остались не благодарными за такое "шикарное" жилье!! Это развод!!
Дмитро
Добрий вечір Ви відмовилися від переходу на інший завод. Ви навіть перший день не вийшли на працю. Вам пропонували змінити працю та Житло. А Ви нагло втікли!
Константин
Дмитрий, только один вопрос, а зачем нам переходить на другой завод?! Мы приехали на определённую вакансию и определённый завод! Спасибо, что своим ответом вы только больше подтвердили то, что мы обманщик! Вы предложили нам изменить жилье? А зачем бы нам это понадобилось, если бы с тем все было так, как вы сказали и даже фото прислали!?
Дмитро
Коли Анна вас консультувала, я сказав що краще їхати на Буншин. Ви не послухали. Я попереджав, що Житло не найкраще.
Віталій
Доброго дня!
дана фірма КИДАЛОВО (
Украина, Бровары, Ул. Незалежности 16
Директор: Боднар Дмитрий Игоревич
Телефон: +380637899252, +380977629044, +380684450658
Email: [email protected])
якщо вам дорогий ваш час і гроші,
навіть не звертайтесь в дану фірму
Після оплати запрошення (3600грн) трубку беруть раз на декілька днів
і годують "завтраками" і "обіцянками"
Беруть гроші, ро*#!ть липові запрошення,
а потім тягнуть з виїздом до останнього а перед самим виїздом
заявляють що неможуть нічим з даною роботою допомогти і пропонують зовсім інше
мій приклад:
Договір склали 14.12.2021 (оплатили по 1800грн(половина від домовленої ціни))
домовились що будемо їхати по БІО (2 людини)
виїзд планово мав бути 19.01.2022
13.01.2022 (отримали ЛИПОВІ запрошення і оплатили 2 частину 1800)
17.01.2022 накінець дозвонились, відповів що на разі ми неїдемо так як немаємо візи
після повідомлення йому в вайбер що ми неможемо на разі зробити візу він відповів:
дана вакансія вже неполучиться(в Німеччину) так як по біо вони вже неберуть,
запропонував в Угорщину або Польщу(оплата в половину менше ніж домовлялись)
запропонували повернути кошти в звязку з невиконанням робіт написав що
"я не поверну кошти так як ви самі відказались їхати"
всі скріни а також записи розмов можу предоставити
НЕ ВЕДІТЬСЯ НА ЙОГО РОЗВОД

Дмитро
Добрий день, Ваш відгук не правдивий. Запрошення вам надіслали не липові, а офіційне! Виїзд відмінили, так згоден. Але вам на слідуючий день був запропонований виїзд у Прибалтику, або Польщу. Також сьогодні ми домовились на рахунок виїзду у Німеччину на 3 кандидата, але ви відмовились. Коли вам телефонував менеджер для вирішення питання, ви кричали, хамили і виїжджати відмовлялись. Якщо пишите відгук, то хоть прописуйте правдиву інформацію, та не виставляйте себе брехуном!
Дмитро
Нажаль Форс мажори у зв'язку з пандемією виникають на сьогоднішній день, але ми не кидаємо наших клієнтів, пропунуємо щось інше. Входимо у ваше положення.
Елена
Виталий, я ехала через эту компанию на работу. Не нужно врать в коментариях что тебя киданули. Пиздёш! Значит ты отбитый если тебя не захотели брать на работу. Я бы тебя тоже не взяла, вонял бы потом на работе. такие люди как ты токсичные. всегда будет чтото не так. правильно Дима поступил что не взял. подерживаю
Vitalii Prynts
І куди ви поїхали будь які докази цього (в мене є можу вам скинути але вам не інтересно) чи просто так пишете Чому Ви всі хто поїхав через дану фірму пишити коментарі тратити свій час, нерви а коли вас просять дати більш детальнішу інформацію ви всі невідповідаєте
Елена
Я какраз таки работала через них. да не только я одна. за столько лет их рабоыт только 10 плохих отзывов. вас это не смущает? ты очень низко себя ведеш. я никогда не поверю что из этой компании тебе не предложили другую работу. если ответишь что не преждложили то делайте люди выводы насчет адекватности отзывово. доказательства на счет того что я через них ездила есть в их телеграм груае куда мы выставляли с ребятами с которыми ездили.
Андрій
Доброго дня всім хто буде читати відзив про Пана Дмитра ця компашка людей яка розводить людей які шукають роботу не рекомендую цю компанію. Розкажу так в цитатах як вони працюють(запрошеня 3600грн ваканція в Німечині після першого робочого місяця 200 євро іхній %.) Але все було зрозуміло після оплати 3600грн за запрошеня трубку не брав"Дмитрик" І ми з другом зрозуміли що щось уже не так. На кінець дозвонились до Дмитра він нам сказа що по біометріі ми не можем іхати робити візу. Але самого початку була домовленість що ми ідемо по біо в Німечину де зарплата 11-13 євро в год. Запропонував в литву де 4-5 євро. Ще такий момент коли мали дзвонити до нього читали коментарі, і давли йому чому такі погані відгуки про нього він сказав що це ті люди які не хотіли нічого не робити а жити як у маслі. Так що думайте перш чим звернутись до цьоі людини вони реально розводять. А ці коментарі що все гаразд робота супер все окей то його підставні щоб ми всі велись. Думайте просто щоб звернутись до Боднар Дмитрий Игоревич Телефон: +380637899252, +380977629044, +380684450658
Дмитро
Добрий день, хлопці я Вам пояснив, що виїзд наразі по візам. По біо наразі відмінили виїзди. Або очікуйте виїзди по біо, або їдьте у іншу країну
Ірина
Шахрай! Бере гроші за безкоштовні вакансії, на роботу не влаштовує і гроші не повертає - просто зникає із зв'язку. Усі шукачі роботи мають знати, що всі ванансії в Угорщину - безкоштовні!
Дмитро
Доброго дня Зверніться будь ласка до представника для вирішення вашого питання. Працюємо на рекомендації
Оля
Выехала на склад Н&М Германия
Зарплата 11.75 евро в час. Жилье не особо хорошее. За вакансию не платила. Только открыла визу
Олеся Маламутова
Виїхала значить я в Чехію на склад. Він у них тільки один, вибрати якусь іншу вакансію не можна бо по Чехії більше у них нічого не має. Оформлювала Польську візу на 6 міс. Бо чешська дороже в строки менші всього лише на 3 міс. За візу відала 3700 грн. Чекала оформлення 4 неділі приблизно. Я реєструвалася через діму. Він сам подавався до візового центру я туда не лізла. Не знаю як її оформлювати. Їхала в Чехію перший раз. Величезний мінус це те що потрібно добиратися своїм ходом. Я мови не знаю. Куди їхати. Де шукати автобус в тій Чехії. Короче якось я приїхала. Заселилась. Куратор мені попався кріс. Дуже противний чоловік. Короче з куратором мені не повезло. Не могла з ним нормально вирішити питання приходилося через діму. Дебілізм. За кожного нюанаса мені приходилось не по місцю з куратором вирішувати а дзвонити по вайбер дімі. Вийшла на роботу на 4 день. Зарплату мені обіцяв по 130 крон в годину. По факту в на другий робочий день мене перевели на другий цех де оплата нижча по 120, крон ізза того шо я не могла робити норму. Короче оплату мені понизили. Роботу дали у приміщені де полки знаходилися деякі високо, мені приходилося брати з собою табурет щоб долізти.
Короче я там пропрацювала ще 2 дні і мене перевели на упаковку продукції бо там я не могла постійно бігати з табуретом. Як ідіотка.з мене там чехи ржали. На упаковці мені сподобалось. Робота монотонна але легка. Є норма це 1200 упаковок за зміну 10 годин. Виконувала навіть більше. Зарплату всеодно не повернули по 130 крон, так по 120 в працювала 5 місяців. За ці місяці нормально набирала грошей. Але в Чехію більше не поїду бо чехи дуже токсичні люди.
Перед цим працювала у Латвії і Угорщині. Теж їхала через цю компанію. Там все було нормально. А з Чехією у мене не задалось. Короче весела була поїздка. Не їдьте у чехію
Ксения
Трудоустроили на сангин, мы остались довольные
Единственный минус жилье, не очень
Alena2017
Нас с мужем предоставление услуг понравилось, единственное за что сняла две звезды, потому что выезд задержали на неделю, =)
Кристина
Помог с работой
Всё сделали быстро и чётко
Kirill
Замовив запрошення вдруге, як завжди безпроблемно.
Дякую
Daniil
Безкоштовно везли з Ужгорода до працедавця. Послуги задовільнили.
Робота підійшла. Договір підписали в Україні.
Dmytro
Регистрировались в Венгрию на склад Бартиивто
Жильё не особо, а так всё хорошо
Александра
Работу предоставили. завод денсо. венгрия. Зарплата хорошая
Ольга
Принципе, в общем нормально, документі скинули, проплатили, подписали договор, работу предоставили, жильё попало не самое лучшее, но предложили перейти на другой завод, мы отказались поскольку на Буш Хунгари зарплата больше на 20000 фт.,
Свєта
Приятно удивлена , выезда ждали долго , уже даже начали думать , что развод . Но слава богу , все же нас отправили , работа полностью совпадает с описанием , жилье супер показала друзьям подумали что живу в отеле . Директор у нас Венгр , очень хороший и добрый , по сравнению с Польшей отношение небо и земля . В Венгрии правда первый раз , ещё особо нечего не знаю , но пока все устраивает
макс
КИДАЛОВО
Степан
Надав роботу у вєнгріі.
Завод Ешеректс
Рекомендую
Андрій Сміх
Доброго вечора, ця людина Дмитро це повний розвод вони просто заро*#!ють на запрошенях 3600грн. Неадикватна людина Дмитро грає дурачка з себе. Таким як Дмитро просто треба наказувати. Але він тіпа по договору все виконав. Запрошеня штампують йому безкоштовно але він за них бере бабки. Колись нарветься і прийде кінець фірмі. НЕ ВЕДІТЬСЯ НА РОЗВОД. Коли я питався його чому такі погані відгуки про вас було поясненя таке що тіпа люди різноманітні, хочуть не хотіли працювати житло тіпа погане. Багато було сказано щоб сеье виправдати, і так само дальше бреше всім остальним хто звертається до цього афериста. Лохотрон не рекомендую цю фірму......
SAMSUNG Jászfényszaru  Профіль: Виробництво телевізорів   Завдання: Оператор: збірка телевізорів на конвеєрі, на основі робочої інструкцій.    Понаднормові:  - Обовязкова понаднормова що вівторка і четверга, робочий час до 18:20  - На вихідних по суботам є понаднормова, робочий час до 14:10   У 8 годинному робочому часі є 50 хв перерви.    Аванс: - 15.000 форинтіввипадок. Можна просити після 5-i відпрацьованих днів.    Заробітна плата:   - До 10 числа кожного місяця, банківським переказом на угорський банківський рахунок  - Середня зарплата виходить нетто від 190.000 Фт   Бонуси:  + 25 000 за наявність (якщо у місяці не має пропуску)  + за норму 25 000 фт  + понаднормові   ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ: - Є буфет У їдальні є холодильник і мікрохвильова піч - Кожен працівник отримає обід    Під час обсервації забезпечує житло і харчування.
☎: +380637899252 ✉: [email protected]
1 5 2.63 35
Не фірма а лохотрон Я не є конкурентом нікому, і відгук мій незаказний ніким Дімон як ви так лоханулись відсилали на завод Rozenberger в Німеччину місто Аахен а оказується в цьому місті такого заводу немає Не раджу
Развод!!! Заплатили 3000грн за вакансию. Девушка по имени Анна скинула на вайбер описание вакансии, фото и условия работы. Предоставила реквизиты для оплаты. Выбор пал на Венгрию на город Ясфенсарум на завод Шангин. отличная зарплата, сидячая работа по сбору кабелей,это для женщин и сбор этих кабелей по коробкам и доставка на палету это для мужчин. Пары живут по двое. По итогу враньем оказалось абсолютно все. Вы живёте 2 на 2 с какой-то ещё семейной парой, в маленькой комнате. Грязь страшная в доме, где живёт ещё минимум человек 15-20. Про общее состояние ванной и кухни вообще молчу. Сами понимаете, как это выглядит после 20 человек в доме. Работа тоже оказалось совсем не такой. Стоячий процесс. Проверка брака на каких то металлических коробочка. Под ультрафиолетом. Спросили у ребят , что там работали, говорят зрение убивается. Многие уезжают сразу или через неделю. Парни в горячем цеху формуют какой-то металл и ещё какая то мойка, мы так и не поняли что это. Дмитрий, которому скинули деньги за вакансию, сказал ч то он ничего не знает, и матом объяснил, что нужно быть благодарным и за такую работу!! Ни в коем случае не скидывайте деньги и не едьте через этого человека за границу!! Уехали в тот же день, что и приехали. Потратили кучу денег, наслушались вранья по телефону, ещё и мы остались не благодарными за такое шикарное жилье!! Это развод!!
Доброго дня! дана фірма КИДАЛОВО ( Украина, Бровары, Ул. Незалежности 16 Директор: Боднар Дмитрий Игоревич Телефон: +380637899252, +380977629044, +380684450658 Email: [email protected]) якщо вам дорогий ваш час і гроші, навіть не звертайтесь в дану фірму Після оплати запрошення (3600грн) трубку беруть раз на декілька днів і годують завтраками і обіцянками Беруть гроші, ро*#!ть липові запрошення, а потім тягнуть з виїздом до останнього а перед самим виїздом заявляють що неможуть нічим з даною роботою допомогти і пропонують зовсім інше мій приклад: Договір склали 14.12.2021 (оплатили по 1800грн(половина від домовленої ціни)) домовились що будемо їхати по БІО (2 людини) виїзд планово мав бути 19.01.2022 13.01.2022 (отримали ЛИПОВІ запрошення і оплатили 2 частину 1800) 17.01.2022 накінець дозвонились, відповів що на разі ми неїдемо так як немаємо візи після повідомлення йому в вайбер що ми неможемо на разі зробити візу він відповів: дана вакансія вже неполучиться(в Німеччину) так як по біо вони вже неберуть, запропонував в Угорщину або Польщу(оплата в половину менше ніж домовлялись) запропонували повернути кошти в звязку з невиконанням робіт написав що я не поверну кошти так як ви самі відказались їхати всі скріни а також записи розмов можу предоставити НЕ ВЕДІТЬСЯ НА ЙОГО РОЗВОД
Виталий, я ехала через эту компанию на работу. Не нужно врать в коментариях что тебя киданули. Пиздёш! Значит ты отбитый если тебя не захотели брать на работу. Я бы тебя тоже не взяла, вонял бы потом на работе. такие люди как ты токсичные. всегда будет чтото не так. правильно Дима поступил что не взял. подерживаю
Доброго дня всім хто буде читати відзив про Пана Дмитра ця компашка людей яка розводить людей які шукають роботу не рекомендую цю компанію. Розкажу так в цитатах як вони працюють(запрошеня 3600грн ваканція в Німечині після першого робочого місяця 200 євро іхній %.) Але все було зрозуміло після оплати 3600грн за запрошеня трубку не бравДмитрик І ми з другом зрозуміли що щось уже не так. На кінець дозвонились до Дмитра він нам сказа що по біометріі ми не можем іхати робити візу. Але самого початку була домовленість що ми ідемо по біо в Німечину де зарплата 11-13 євро в год. Запропонував в литву де 4-5 євро. Ще такий момент коли мали дзвонити до нього читали коментарі, і давли йому чому такі погані відгуки про нього він сказав що це ті люди які не хотіли нічого не робити а жити як у маслі. Так що думайте перш чим звернутись до цьоі людини вони реально розводять. А ці коментарі що все гаразд робота супер все окей то його підставні щоб ми всі велись. Думайте просто щоб звернутись до Боднар Дмитрий Игоревич Телефон: +380637899252, +380977629044, +380684450658
Шахрай! Бере гроші за безкоштовні вакансії, на роботу не влаштовує і гроші не повертає - просто зникає із звязку. Усі шукачі роботи мають знати, що всі ванансії в Угорщину - безкоштовні!
Выехала на склад Н&М Германия Зарплата 11.75 евро в час. Жилье не особо хорошее. За вакансию не платила. Только открыла визу
Виїхала значить я в Чехію на склад. Він у них тільки один, вибрати якусь іншу вакансію не можна бо по Чехії більше у них нічого не має. Оформлювала Польську візу на 6 міс. Бо чешська дороже в строки менші всього лише на 3 міс. За візу відала 3700 грн. Чекала оформлення 4 неділі приблизно. Я реєструвалася через діму. Він сам подавався до візового центру я туда не лізла. Не знаю як її оформлювати. Їхала в Чехію перший раз. Величезний мінус це те що потрібно добиратися своїм ходом. Я мови не знаю. Куди їхати. Де шукати автобус в тій Чехії. Короче якось я приїхала. Заселилась. Куратор мені попався кріс. Дуже противний чоловік. Короче з куратором мені не повезло. Не могла з ним нормально вирішити питання приходилося через діму. Дебілізм. За кожного нюанаса мені приходилось не по місцю з куратором вирішувати а дзвонити по вайбер дімі. Вийшла на роботу на 4 день. Зарплату мені обіцяв по 130 крон в годину. По факту в на другий робочий день мене перевели на другий цех де оплата нижча по 120, крон ізза того шо я не могла робити норму. Короче оплату мені понизили. Роботу дали у приміщені де полки знаходилися деякі високо, мені приходилося брати з собою табурет щоб долізти. Короче я там пропрацювала ще 2 дні і мене перевели на упаковку продукції бо там я не могла постійно бігати з табуретом. Як ідіотка.з мене там чехи ржали. На упаковці мені сподобалось. Робота монотонна але легка. Є норма це 1200 упаковок за зміну 10 годин. Виконувала навіть більше. Зарплату всеодно не повернули по 130 крон, так по 120 в працювала 5 місяців. За ці місяці нормально набирала грошей. Але в Чехію більше не поїду бо чехи дуже токсичні люди. Перед цим працювала у Латвії і Угорщині. Теж їхала через цю компанію. Там все було нормально. А з Чехією у мене не задалось. Короче весела була поїздка. Не їдьте у чехію
Трудоустроили на сангин, мы остались довольные Единственный минус жилье, не очень
Нас с мужем предоставление услуг понравилось, единственное за что сняла две звезды, потому что выезд задержали на неделю, =)
Помог с работой Всё сделали быстро и чётко
Замовив запрошення вдруге, як завжди безпроблемно. Дякую
Безкоштовно везли з Ужгорода до працедавця. Послуги задовільнили. Робота підійшла. Договір підписали в Україні.
Регистрировались в Венгрию на склад Бартиивто Жильё не особо, а так всё хорошо
Работу предоставили. завод денсо. венгрия. Зарплата хорошая
Принципе, в общем нормально, документі скинули, проплатили, подписали договор, работу предоставили, жильё попало не самое лучшее, но предложили перейти на другой завод, мы отказались поскольку на Буш Хунгари зарплата больше на 20000 фт.,
Приятно удивлена , выезда ждали долго , уже даже начали думать , что развод . Но слава богу , все же нас отправили , работа полностью совпадает с описанием , жилье супер показала друзьям подумали что живу в отеле . Директор у нас Венгр , очень хороший и добрый , по сравнению с Польшей отношение небо и земля . В Венгрии правда первый раз , ещё особо нечего не знаю , но пока все устраивает
КИДАЛОВО
Надав роботу у вєнгріі. Завод Ешеректс Рекомендую
Доброго вечора, ця людина Дмитро це повний розвод вони просто заро*#!ють на запрошенях 3600грн. Неадикватна людина Дмитро грає дурачка з себе. Таким як Дмитро просто треба наказувати. Але він тіпа по договору все виконав. Запрошеня штампують йому безкоштовно але він за них бере бабки. Колись нарветься і прийде кінець фірмі. НЕ ВЕДІТЬСЯ НА РОЗВОД. Коли я питався його чому такі погані відгуки про вас було поясненя таке що тіпа люди різноманітні, хочуть не хотіли працювати житло тіпа погане. Багато було сказано щоб сеье виправдати, і так само дальше бреше всім остальним хто звертається до цього афериста. Лохотрон не рекомендую цю фірму......